Вече дори не можем да си спомним кога Джордж Р.Р. Мартин

...
Вече дори не можем да си спомним кога Джордж Р.Р. Мартин
Коментари Харесай

Има ли напредък Джордж Р.Р. Мартин с писането на Winds of Winter

Вече даже не можем да си спомним кога Джордж Р.Р. Мартин сподели, че е почнал работа върху Winds of Winter - последната книга, с която би трябвало да приключи сагата " Песен за огън и лед ".
 Джордж Р.Р. Мартин, Winds of Winter и отводът му да предвижда по кое време ще е подготвена книгата
Отказът на Джордж Р.Р. Мартин

Писателят не желае да повтаря остарели неточности

И въпреки преди към година пък отхвърли да предвижда по кое време вероятно ще е подготвен с книгата, сега реши да ни даде малко информацията към протичащото се. Е, несъмнено, не че даде кой знае каква конкретика към завършването на Winds of Winter, само че все пък Джордж Р.Р. Мартин пусна лъч вяра към почитателите.

В блога си той написа, че работи върху книгата, като освен пише нови страници, само че и редактира и пренаписва на към този момент готовите. И сам описва напредъка си като стабилен. 

" Не толкоз бързо, колкото бих желал... сигурно не толкоз бързо, колкото бихте желали ВИЕ... само че въпреки всичко е напредък. "
 Снимка 416114

В блога си Мартин написа също, че договорката му с  е била прекратена още на 1 юни, само че не дава повече информация към това. Но пък дава ясно да се разбере, че поддържа стачката на актьорите и сценаристите в Холивуд.

Колко сезона би трябвало да има " Домът на дракона " съгласно Джордж Р.Р. Мартин

И какво мисли като цяло създателят на " Огън и кръв " за сериала

Според Джордж Р.Р. Мартин, добре познатите лица в промишлеността се оправят добре, само че това не важи за тези, които едвам в този момент прохождат в нея или желаят да се развиват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР